Nettverk | LED | Utleie

Com-Net har svært omfattende erfaring med datanettverk, og vi kan bygge, modifisere og oppdatere alle typer datanettverk i bedriften. Vi har alltid sikkerhet som en overordnet tanke i arbeidet vi utfører. Vi gir råd til bedrifter og har god kunnskap om regelverk og rutiner som hører med i tankesettet rundt god IT-sikkerhet. Bruker du oss som IT-leverandør skal du føle deg helt trygg. For de fleste av bedriftskundene våre, setter vi opp fjernovervåkning av utstyret som settes ut. Det betyr at vi i de fleste tilfeller ikke trenger å dra ut til lokasjon for å finne og reparere eventuelle feil i nettverket. Dette sparer tid, og kostnad for kunden.

Budskap på LED display/skilt trekker mye mer oppmerksomhet en klassiske, printede plakater. Kombinasjonen av displayets lys og skiftende budskap gjør at digitale skilter er et oppsiktsvekkende medium.

Det samme skiltet kan brukes til å annonsere selskapets logo, ønske gjester velkommen, åpningstider, kampanjer, parkeringsinformasjon, nyheter, trafikkinformasjon, lokale arrangementer og mer. De endeløse mulighetene gjør det mulig å sette sammen innhold på de digitale skiltene som dekker dine behov nøyaktig.

Vi samarbeider med europaleder Expromo (se www.expromo.eu) på leveranser av LED, og er Expromos servicepartner i Norge.

  • Hologrammer og skjermer er perfekt for å trekke oppmerksomhet og få folk til å stoppe opp ved messestanden din. Hos oss kan du leie en Dreamoc HD3 med stativ. Denne bidrar til å øke både besøk og interesse rundt messestanden.
    Kun kr 5000,- for helgeleie.
  • Kvalitets lydutstyr: 2x 1000W aktive høytalere, Shure 58 mic, og Yamaha 16 spors mixer som kan leies på dagsbasis.
    Kun kr 1500,- for helgeleie.
  • Skjermer på 55″ eller 65″ med gulv eller veggstativ.
    Kun kr 1000,- for helgeleie.
Ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengelighet.

Ta kontakt

Robert Overå er salgsansvarlig og den du bør snakke med om nye prosjekter.
Telefon +47 920 56 201 
Epost: robert@com-net.no

Send epost til Robert

Nettverks-spesialisten

Vi har bygd ut nettverk siden 2009 og har hentet mye erfaring underveis. Dette er trygghet vi gir videre til deg som kunde.