Com-NET IKT

Alle tjenester på ett sted!

Produkt

Vi leverer så å si alt innen IKT-produkter. PCer, software, server, nettverkskomponenter, skjermer etc.

Montering og konfigurering

Alt vi leverer av hardware kan vi også montere og konfigurere. Fiks ferdige løsninger som fungerer med en gang.

Support

Vi leverer support og serviceavtaler til alle våre produkter. Vi tilbyr også support som egen tjeneste.

Våre Produktkategorier

Nettverk

Com-Net har bygd datanettverk i 20 år, så vi kan bygge, modfisere og oppdatere alle datanettverk i bedriften. Vi har alltid sikkerhet som en overordnet tanke i arbeidet vi utfører. Vi gir råd til bedrifter og har god kunnskap om regelverk og rutiner som hører med i tankesettet rundt god IT-sikkerhet. Bruker du oss som IT-leverandør skal du føle deg helt trygg. For de fleste av bedriftskundene våre, setter vi opp fjernovervåkning av utstyret som settes ut. Det betyr at vi i de fleste tilfeller ikke trenger å dra ut til lokasjon for å finne og reparere eventuelle feil i nettverket. Dette sparer tid, og kostnad for kunden.

Kontorutstyr

Com- net leverer alt som trengs av teknisk utstyr og rådgivning for en effektiv kontorhverdag. Vi har svært gode betingelser på PCer og annet utstyr fra kjente merkevarer som Lenovo, Zyxel, Fortigate, Microsoft og andre. Vi er alltid oppdatert på det siste nye og leverer totalpakker fra Office 365, PCer, nettverk og hosting. Gjennom skreddersydde supportavtaler bistår vi med rådgivning og ivaretar våre kunders datasikkerhet. Flere bedrifter ser at det er både praktisk og lønnsomt å inngå serviceavtale, der Com-Net fungerer som bedriftens IT-avdeling. Da kan alt rutinemessig vedlikehold, sikkerhet, kjøp av PC, IT-rutiner for nye ansatte etc håndteres av oss til faste priser.

Public Display

Med en skjerm som medium, fanger du oppmerksomheten til dem du vil nå på en mye mer effektiv måte enn printede medier. Vi merker alle hvor vanskelig det er å gå forbi en stor skjerm uten å se på skjermen. Dette kan utnyttes f.eks på messer eller i butikklokaler, der plassering av en skjerm kan tiltrekke seg den oppmerksomheten man ønsker. Vi leverer skjermer for Public display i alle størrelser og typer. Com-Net er partner med Philips og Panasonic og vi leverer skjermer fra disse leverandørene til meget gunstige priser og betingelser. For å bruke Public displays sammens med Smartsign eller annen CMS løsning, må man også ha det som kalles en "player". Dette er en mediespiller som kan spille av innhold og hente innholdet fra en webserver. Noen skjermer har innebygd player, mens på andre må man installere playeren som en separat boks.

Konferanserom

Stadig flere benytter seg av muligheten til videomøter og videokonferanser. Slike løsninger har etter hvert blitt svært gode, og mange ser dette som et godt alternativ til lange, tidkrevende og kostbare jobbreiser. Vi har et bredt utvalg av det du trenger for effektive møter. Touch-skjermer, lydutstyr, kamera og trådløse løsninger.
Ta kontakt med oss tidlig i planleggingsfasen. Det gir det beste resultatet.

LED og storskjerm

Budskap på LED display/skilt trekker mye mer oppmerksomhet en klassiske, printede plakater. Kombinasjonen av displayets lys og skiftende budskap gjør at digitale skilter er et oppsiktsvekkende medium. Det samme skiltet kan brukes til å annonsere selskapets logo, ønske gjester velkommen, åpningstider, kampanjer, parkeringsinformasjon, nyheter, trafikkinformasjon, lokale arrangementer og mer. De endeløse mulighetene gjør det mulig å sette sammen innhold på de digitale skiltene som dekker dine behov nøyaktig.
Vi samarbeider med europaleder Expromo på leveranser av LED, og er Expromos service partner i Norge.

Messe og Utleie

Hologrammer og skjermer er perfekt for å trekke oppmerksomhet og få folk til å stoppe opp ved messestanden din. Det er nesten umulig å gå forbi et hologram uten å stoppe for å undre seg over hvordan dette fungerer.
For messer er det en perfekt kombinasjon av illustrasjons teknikk og "eye-candy" som faktisk bidrar til å øke både besøk og interesse rundt messestanden.

Hologrammer

Dreamoc hologrammer leveres i ulike størrelser fra ca 50cm til 2 meter bredde. Hologrammene kan brukes i en rekke sammenhenger: messer, lobby, kjøpesenter, sammen med sjokkselgere, utstilling, eller hvor som helst man ønsker et skikkelig blikkfang. Com-Net er leverandør og partner med Realfiction som innehar en rekke patenter på denne teknologien. Vi kan bistå deg med kursing på hvordan du lager innhold, eller henvise til samarbeidspartner på produksjon, dersom det er ønskelig.

IoT (Internet of Things)

Vi leverer IoT-løsninger for bedrifter og kommuner. Kontakt oss for mer informasjon.

Ta kontakt

Robert Overå er salgsansvarlig og den du bør snakke med om nye prosjekter.
Telefon +47 920 56 201 
Epost: robert@com-net.no

Send epost til Robert