Com-Net AS er en entreprenør som med god gründerånd og pågangsmot bygger ut tele-, fiber- og datanettverk i Møre & Romsdal og Sogn & Fjordane. 

Com-Net AS IKT – Vi leverer og installerer alt av digitale løsninger for bedriften. 

Forløperen til Com-Net AS var tidligere Ulstein kabel-TV, som på 90-tallet var blant de første som leverte internett via koaksialkabel.
Com-Net AS ble stiftet i 2009.
I dag leverer vi komplette løsninger innen IKT og FTH (fiber til hjemmet). Vi planlegger, prosjekterer og har mange dyktige montører ute i felten. Våre kunder i dette segmentet er kraftselskap, teleoperatører, boligforeninger, organisasjoner, kommuner og andre netteiere.

I 2016 utvidet vi vår virksomhet til også å levere nettverk, kommunikasjonsutstyr, PC, software, reklameskjermer, møterom og support. Med utvidelsen er vi en komplett leverandør av alt innen nettverk og kommunikasjonsutstyr. Com-Net kan dermed levere og montere løsninger som er helt klare til bruk for kunden. 

Vårt mål er å innfri forventninger og ha fornøyde kunder. Vi ønsker et langsiktig partnerskap med våre kunder og samtidig være en solid aktør i markedet. Com-Net AS er et selskap i stadig vekst. Vår visjon er å være best i klassen. Det forplikter oss til å levere punktlig og med kvalitet på hver eneste jobb.